"/>
 

NIEUWS

Ayon Audio opnieuw bij de Stemvork Uden


Redactie HiFi.nl | 21 november 2011 |

Holland Link Import heeft overeenstemming bereikt met "De Stemvork" te Uden, de in Oost-Brabant bekende hifi-zaak van Frans Heikamp. Zij hebben al eerder Ayon Audio verkocht en zijn daar altijd zeer enthousiast over geweest. Zij zijn overtuigd van de muzikale kwaliteiten van dit merk en het vormt een mooie aanvulling op hun assortiment.

Bij De Stemvork vind je opvallend veel analoog, en niet alleen dat, maar zij zijn ook erg sterk in muziekinstrumenten. Importeur Holland Link Import zag er o.a. vele gitaren, een fraai drumstel en dat alles verdeeld over twee verdiepingen. Echte muziekliefhebbers dus!Voor hun showroom werd gekozen voor de AYON Spirit III versterker, die een ragfijne en subtiele weergave biedt. Dit in kombinatie met de nieuwe CD-07s CD-speler. Deze laatste heeft ook digitale ingangen, waardoor je met deze kombinatie alle kanten uitkunt. Importeur Holland Link luisterde ernaar via hun eigen Yaradesign luidsprekers en vooral de fraaie basweergave was indrukwekkend!


Woon je in het zuid-oosten van Nederland en wil je wel eens luisteren naar AYON, bezoek dan De Stemvork en praat met Frans Heikamp.

"De Stemvork" HiFi en Muziekinstrumenten
Westwijk 1a
5406 XS Uden
Tel. 0413 247247
E-mail: destemvork@hetnet.nl
Website 

EDITORS' CHOICE

 • Achtergrond
  DIRAC: wat is het en wat maakt deze software zo goed
  Achtergrond
  lees meer »
 • Nieuws
  Bowers & Wilkins vervangt CM-reeks door 700-serie
  Nieuws
  lees meer »
 • Review
  OPPO Sonica DAC
  Review
  lees meer »