NIEUWSMcIntosh

McIntosh collectors item - MC275

Redactie HiFi.nl | 21 november 2011 | McIntosh

McIntosh viert haar 50ste verjaardag en dan moet uiteraard goed gevierd worden. Bij een verjaardag horen cadeautjes, dus daarom introduceert McIntosh de Limited Edition MC275. 

Deze limited editie versie van de McIntosh MC275 is voorzien van een vergulde base-plate en heeft LED verlichting onder de buizen waardoor deze opgloeien. De buizen lichten oranje op tijdens het opstarten en kleuren vervolgens groen wanneer deze opgewarmd zijn. Ook zullen de buizen rood oplichten wanneer de eindbuizen onverhoopt versleten/defect zijn. 

Daarnaast heeft deze Limited Edition MC275 speciale "Anniversary" logo`s aan de voorzijde en zal worden geleverd met een speciaal boek/naslagwerk en andere leuke goodies. 



Prijs & beschikbaarheid
Dit collectors item kent een beperkte oplage. Consumenten kunnen bij de McIntosh dealer hun exemplaar laten reserveren, maar wees er snel bij want op = op! De adviesprijs voor deze Limited Edition MC275 bedraagt 7900 euro. 

 

Je kunt de brochure van de Limited Edition MC275 bekijken. Voor meer informatie kun je natuurlijk ook kijken op de website van importeur NewTranstec. Zij hebben tevens een Special Page op HiFi.nl

MERK

EDITORS' CHOICE