Opening nieuwe winkel RAF/Hi-Fi Klubben


Redactie HiFi.nl | 28 november 2011 | Fotografie

Morgen (dinsdag 29 november) is het dan eindelijk zover. RAF opent een gloednieuwe winkel in Amsterdam; THE NEW BORN RAF. RAf is verhuisd van Rijnstraat 142-150 naar 160-168. In deze nieuwe, hypermoderne winkel vind je op 1000 m2 vloeroppervlakte het mooiste op het geluid van beeld en geluid dat op de markt te vinden is. Alles overzichtelijk opgesteld, alles demonstratieklaar. 

 Lees ook onze Special over het nieuwe RAF - Hi-Fi KlubbenRAF is nu samen met Hi-Fi Klubben, met 75 winkels in Denemarken, Noorwegen en Zweden de grootste elektronicaketen in Scandinavië. En nu dus ook gevestigd in Nederland, in Hilversum en Amsterdam. RAF is dus nog steeds RAF, maar dan nieuwer, beter én moderner. Met niet alleen de top in Hi-Fi, maar ook zeer betaalbare budget apparatuur. En een groots aanbod in televisies, Blu-ray spelers en projectoren. Op 7 december is de officiële grand opening van het nieuwe pand, speciaal voor alle professionals uit de hifibranche. In onderstaande afbeelding vind je de uitnodiging. Leuk om even een kijkje te gaan nemen!RAF Beeld & Geluid
Rijnstraat 160-168
Amsterdam
Tel: 020 - 5411345
Fax: 020 - 5411310
E-mail: info@raf.nl
Website

Let op: De opening op 7 december is alleen voor professionals uit de hifibranche, niet voor de consument. Consumenten kunnen de winkel al vanaf 29 november bezoeken.

EDITORS' CHOICE