AV-NU sfeerverslag was de Yamaha Restio een van de meest gewilde noviteiten die hij vorige week in de Domstad aantrof. We kunnen er dan ook niet omheen een apart item van deze ultraplatte weergever te maken. We leggen alvast kort uit wat de Restio doet en kan, en geven vervolgens het woord aan Richie Worthington, die eerder dit jaar op de IFA in Berlijn een aflevering van zijn videoverslaggeving aan het apparaat besteedde. 

"/>
 

NIEUWSYamaha

Yamaha Restio voorproefje


Redactie HiFi.nl | 01 november 2011 | Yamaha

We hadden al aangekondigd dat Yamaha Music Europa eind oktober ook in het Beatrixgebouw in Utrecht te vinden zou, en daar onder meer zijn bijzondere docking station bij zou hebben: de Restio ISX-800.

Volgens de verslaggever van ons AV-NU sfeerverslag was de Yamaha Restio een van de meest gewilde noviteiten die hij vorige week in de Domstad aantrof. We kunnen er dan ook niet omheen een apart item van deze ultraplatte weergever te maken. We leggen alvast kort uit wat de Restio doet en kan, en geven vervolgens het woord aan Richie Worthington, die eerder dit jaar op de IFA in Berlijn een aflevering van zijn videoverslaggeving aan het apparaat besteedde. 

Restio staat voor ‘Audio to Rest’ en hoewel je het op het eerste gezicht niet zou vermoeden, biedt de Restio alle mogelijkheden voor modern muziekgenot: aansluitopties voor de iPod, iPhone, MP3-speler en USB, maar natuurlijk ook een cd-station en een radio. De technische selectie zit boven op het apparaat - zonder het visuele aspect van het audiodesign aan de voor- of zijkant de verstoren.

De Yamaha Restio is verkrijgbaar (in vier kleurdessins: een verfijnde paarse tint, een witte uitvoering, een zwarte variant en gedempt groen) voor 599 euro en wordt binnenkort uitgebreid op HiFi.nl besproken. 

Via deze link vind je overigens meer productvideo`s van Yamaha.

MERK

EDITORS' CHOICE