Audio-Life gaat vreemd op Miljonair Fair

Audio-Life staat op de Miljonair Fair van 8 t/m 12 december 2011. Dat voelt natuurlijk een beetje als vreemdgaan gezien hun underground theaterwinkel. Maar Audio-Life staat open voor een experiment en exclusief is het zonder twijfel. Met de Avantgarde hoornspeakers en de bijzondere Devialet D-Premier nog wel.

De JFK Lounge behoort tot de hotspots van de Miljonair Fair. Op een doodgewone avond zou dit worden afgehuurd door miljonairs en muzikanten en juist daar heeft Audio-Life de eer haar apparatuur te mogen presenteren: de Avantgarde Duo Omega hoornspeakers en de CES 2012 awardwinnende Devialet D-Premier.


 
In een tweede omgeving, met designinterieur van beroemd ontwerper Piet Boon, staat de wat meer bescheiden Avantgarde Uno speaker. En ook hier gecombineerd met de D-Premier van Devialet.Iedereen is van harte uitgenodigd lekker te komen miljonairen, een glas champagne te drinken en te luisteren naar de mooie apparatuur van Avantgarde & Devialet.

Ben je niet in de gelegenheid te komen of is de Miljonair Fair gewoon niets voor jou? Goed nieuws: op 17 december geeft Audio-Life in hun winkel een show met exact dezelfde combinatie. Daarvoor kun je je alvast aanmelden via audio-life.nl/show. Tot binnenkort!

Show-gegevens
Miljonair Fair
Datum: 8 t/m 12 december
Plaats: RAI Amsterdam (Holland-Complex)
Tijd: 12.00 – 21.00 uur

Meer info
miljonairfair.nl
audio-life.nl/avantgarde
audio-life.nl/devialet 

EDITORS' CHOICE