NIEUWSTeufel

Teufel introduceert PhonoStation 1


Redactie HiFi.nl | 03 december 2011 | Teufel

Teufel introduceert een gadget voor de liefhebber van vinyl platen, de PhonoStation 1. Het geluid van een vinyl plaat is nog steeds erg populair, alleen is het vaak lastig om de platenspeler met een stereo- of surround installatie te verbinden. Dit omdat veel  receivers of complete systemen niet beschikken over de voor een platenspeler noodzakelijke aansluiting, de Phono-ingang. 

De PhonoStation 1 van Teufel biedt hiervoor een oplossing. Het is namelijk een Phono-voorversterker dat als station tussen de platenspeler en de stereo- of home cinema te installeren is. Via een schakelaar aan de achterkant is eenvoudig tussen de stereo-cinch ingang voor MM of voor MC-systemen te schakelen. Een extra geaarde kabel wordt standaard meegeleverd. 

Teufel vertelt over de PhonoStation 1: “Bij de productie van de PhonoStation 1 worden alleen hoogwaardige componenten gebruikt. Zo zijn alle in- en uitgangen verguld en de stabiele metalen behuizing staat garant voor een optimale afscherming. Alle bouwonderdelen werden op eersteklas geluidskwaliteit afgestemd en zorgen voor een geluidsopbouw zonder vervorming. De externe stroomaansluiting zorgt voor een stabiele stroomvoorziening met minimale speelruimte.” 

De Teufel PhonoStation 1 is nu verkrijgbaar en kost 79,99 euro. Meer informatie, waaronder technische specificaties is te vinden op de PhonoStation 1 productpagina.

MERK

EDITORS' CHOICE