Boston Acoustics Soundware 5.1


Redactie HiFi.nl | 06 december 2011 | Boston Acoustics

Boston Acoustics kondigde vandaag de lancering aan van het nieuwe Soundware S 5.1 thuisbioscoop surround systeem.

Het nieuwe ultra-compacte systeem is een stap omhoog ten aanzien van het veelgeprezen Soundware XS 5.1-systeem van Boston Acoustics, met een nog betere akoestische audiovoortbrenging en hoger uitgangsvermogen. Het systeem bestaat uit vijf satelliet luidsprekers (afmetingen 13x13cm) in hoogglans wit of hoogglans zwarte afwerking, waarmee het een nieuw niveau van stijl binnenbrengt in de woonkamer van de consument.

Bijpassende muurbeugels met stijlvolle afdekkapjes en schroefbare luidsprekerkabel-aansluitpunten op de achterzijde zorgen voor optimale flexibiliteit. De perfect bijpassende 10-inch (254mm) met 200 Watt (300 Watt piekvermogen) actieve subwoofer past elegant in elke woonkamer-inrichting. De subwoofer is voorzien van Boston Acoustics’ eigen unieke BassTrack circuit voor een diepe en krachtige bass voor een geweldige thuisbioscoop-ervaring.

De consumentenadviesprijs voor het Soundware S 5.1-systeem is €699,00, de satelliet luidspreakers zijn ook los verkrijgen voor €79,00. De specs vind je hieronder (klikbaar voor groter formaat). Kijk voor meer informatie op de website.

Klikbaar voor leesbaar formaat

MERK

EDITORS' CHOICE