NIEUWSQuad

De nieuwe Quad Elite Integrated

Redactie HiFi.nl | 12 december 2011 | Quad

Al eerder schreven we over de Quad Elite QSP, de nieuwe stereo versterker van Quad. Dat Quad niet stil zit, blijkt wel uit de introductie van weer een nieuw product: de Quad Elite Integrated. Deze versterker past uitstekend bij Quad`s `closest approach to the original sound` filosofie. 

De Elite Integrated is een combinatie van de Elite Pre en de Elite Stereo. Een grote variëteit van aansluitingen en functies zijn beschikbaar op de geïntegreerde Elite versterker. Ook is er een QUADLINK aansluiting op de achterzijde van het apparaat die dient als een communicatie link tussen de meerdere QUAD componenten en biedt symmetrische signaaloverdracht van de Elite CDS CD-speler en/of de Elite FM tuner. De Elite PRE bezit veel technische snufjes, waaronder ruisarme solid state schakelaars en digitaal aangestuurde analoge volume- en balansregeling. Laatsgenoemde zorgt voor een voorheen onhaalbare kanaalgelijkheid binnen 0,1 dB.



De Elite Integrated heeft een zware constructiekwaliteit met gegoten aluminium behuizing en frontpaneel. Hij heeft een zwarte display met witte cijfers. De Quad Elite Integrated is vanaf heden verkrijgbaar voor een adviesprijs van 1.199 euro. 



Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website van importeur New TransTec. Zij hebben ook een Special Page op HiFi.nl

MERK

EDITORS' CHOICE