Chattelin Audio Systems luidt komende Kerst alvast in met de Wilson Audio Sasha. Deze luidsprekers zijn een evolutie van de legendarische Watt/Puppy`s en laten horen waar Wilson Audio anno 2011 staat. Wat Chattelin Audio Systems betreft staat Wilson Audio in een select groepje van absolute top luidsprekers. Chattelin Audio Systems stuurt de Wilson Sasha aan met de top van Audio Research, Spectral, SME en MIT. 

"/>
 

NIEUWSWilson Audio

Wilson Audio Sasha bij Chattelin


Redactie HiFi.nl | 16 december 2011 | Wilson Audio

Chattelin Audio Systems luidt komende Kerst aanstaande zaterdag alvast in met de Wilson Audio Sasha. Deze luidsprekers zijn een evolutie van de legendarische Watt/Puppy`s en laten horen waar Wilson Audio anno 2011 staat. 

Wat Chattelin Audio Systems betreft staat Wilson Audio in een select groepje van absolute top luidsprekers. Chattelin Audio Systems stuurt de Wilson Sasha aan met de top van Audio Research, Spectral, SME en MIT. 

 

Dus wil je nog net even voor Kerst een muzikaal shot halen zodat je het verplichte diner met je schoonouders weer aankan? Breng dan op 17 december tussen 10.30 en 16.00 uur een bezoekje aan Chattelin Audio Systems. 

Chattelin Audio Systems
Anna Paulownastraat 58
2518 BG Den Haag
T: +31 70 363 20 50
M: +31 6 230 605 14
E: info@chattelin.nl
Website 

EDITORS' CHOICE