NIEUWSLinn

All Linn winkel geopend


Redactie HiFi.nl | 07 januari 2012 | Linn

Sights & Sounds presenteert in Zutphen de ultieme oplossing voor muziek- en filmliefhebbers. In het nieuwe pand in Zutphen presenteren zij de All Linn Winkel.

Stap in de wondere wereld van audio- en videostreaming met de allernieuwste Linn†modellen: Alle aangesloten media worden moeiteloos weergegeven, of het nu Blu-ray, een playstation of vanaf de computer wordt weergegeven, de Linn detecteert automatisch wat je inschakelt, gaat uit stand-by en laat dat direct horen. Makkelijker kan het niet.

Linn`s nieuwste DSM systemen zijn er nu te vinden, Majik, Akurate en Klimax, maar ook de producten van Cyrus, Arcam, Marantz en NAD zijn in het assortiment van de speciaalzaak opgenomen. Linnís nieuwe DSM systeem vraagt om een andere aanpak: de standaardluisteropstelling zoals u gewend bent, is bij dit unieke concept niet meer van toepassing.†In een echt huiselijke omgeving wordt deze doorbraak in muziekbeleving uitgebreid en in de juiste setting gepresenteerd; alleen voor de espresso zou je al langs kunnen gaan.†

Verder is bij Sight & Sounds alle kennis en kunde vertegenwoordigd, van simpel een router aansluiten tot het rippen van duizenden cdís met behulp van de riprobots. Alleen cdís aanleveren in een krat of doos, de rest wordt verzorgd - inclusief het opbouwen en configureren van de netwerkopslag tot complexe servertopografieen.

Sights & Sounds: De winkels met professionele voorlichting en advies over uw toekomstig of huidige audio/video systeem. In de panden aan de Nieuwstad 51 en 53 in Zutphen vind je speciaal ingerichte huiskamers voor onder andere hifi en streaming audio. Als je een passie hebt voor schoonheid, als muziek belangrijk voor je is, of als je op zoek bent naar een combinatie van audio- en videostreaming thuis, kijk dan op de Sights & Sounds website of kom langs in Zutphen.

Adres
Sights & Sounds
Nieuwstad 51, 53
7201 NL Zutphen
Nederland
Website

EDITORS' CHOICE