NIEUWSLogitech

Win de Ultimate Ears 400 van Logitech


Redactie HiFi.nl | 26 december 2011 | Logitech

De laatste tijd heb je al veel dingen kunnen winnen via de Facebook-pagina van HiFi.nl. Zo hebben de verzamelbox Exile on Main Street, de Bowers & Wilkins C5 In-Ears en de Buffalo LinkStation Live hun weg gevonden naar de gelukkige winnaars. Laatstgenoemde werd in samenwerking met Wifimedia weggeven. Zij spelen ook nu weer voor Kerstman, want HiFi.nl mag in samenwerking met Wifimedia de Ultimate Ears 400 Noise-Isolating Earphones van Logitech weggeven via Facebook.

 

De Ultimate Ears 400 Noise-Isolating Earphones van Logitech hebben heldere hoge tonen, een warm middenbereik én een krachtige bas. Ook aan het design van de Ultimate Ears 400 is de nodige aandacht besteed. Dankzij het gestroomde micro-ontwerp blijven de oordopjes goed in je oren zitten en ze zijn ook nog eens comfortabel. Dat komt mede door de siliconen oorkussentjes (verkrijgbaar in de maten XXS, XS, S, M, L), die een natuurlijkere pasvorm hebben dan de traditionele `vierkante`  oorkussentjes. De platte, geverfde draad raakt niet snel in de war. De Ultimate Ears 400 hebben een adviesprijs van 69.99 euro. 

 

Klinkt goed, toch? HiFi.nl mag in samenwerking met Wifimedia een set Ultimate Ears 400 Noise-Isolating Earphones weggeven via Facebook. Kijk snel op onze Facebook-pagina, like `m en wie weet luister jij binnenkort naar je favoriete muziek met de Ultimate Ears 400 van Logitech!

EDITORS' CHOICE