NIEUWSDALI

Leuke Dali actie met de Zensor 5

Redactie HiFi.nl | 20 januari 2012 | DALI

Droom jij van een set Dali Zensor 5 luidsprekers in je woonkamer? Misschien gaat je droom nu wel in vervulling, want Dali heeft een leuke actie op hun Facebook pagina waarmee je de Zensor 5 kunt winnen. Wat je daarvoor moet doen? Smash your bad sound...

De Zensor serie heeft de woodfibre wooferconussen en de 25mm soft-dome, die kenmerkend zijn voor Dali. De Zensor 5 zijn elegante verschijningen met een slank aanzicht, een fraaie geïntegreerde aluminium voet en, kenmerkend voor de hele serie, een hoogglans baffle. 



Dali geeft jou de kans om de Zensor 5 gratis te bemachtigen. Dali heeft namelijk een leuke actie op haar Facebook pagina staan. De eerste stap is uiteraard om vrienden te worden met Dali en hen te liken. Vervolgens kun je mee doen aan de `Smash your bad sound` actie. Het is de bedoeling dat jij laat zien hoe je slecht geluid op een zo ludiek mogelijke manier `smasht` en een foto hiervan post in de app. Laat zo veel mogelijk vrienden op jouw inzending stemmen en wie weet is de Dali Zensor 5 binnenkort van jou. 


Klik op de afbeelding om naar de actie te gaan

Kijk hier voor meer informatie over deze actie van Dali. Dali heeft uiteraard ook een website waar je meer kunt lezen over hun producten, en een Special. 

MERK

EDITORS' CHOICE