NIEUWSPathos

Auditorium Mimesis presenteert PATHOS Acoustics


Redactie HiFi.nl | 18 januari 2012 | Pathos

Op 21 en 22 januari aanstaande organiseren de audioliefhebbers van het Auditorium Mimesis uit Lovendegem (vlak bij Gent) een open dag. Deze open dag is bedoeld om de mensen kennis te laten maken met de producten van het Italiaanse merk PATHOS Acoustics.

Sinds december van het afgelopen jaar is het Auditorium Mimesis aangewezen als exclusieve dealer van dit prestigieuze merk. PATHOS Acoustics heeft een internationale reputatie opgebouwd op het gebied van muzikale versterkers en cd-spelers. The unorthodox approach, de ongewone benadering, dat is het motto van deze Italiaanse firma. Bij PATHOS wordt hoofdzakelijk gewerkt met buizen in de voorversterker (ECC88).

Bovendien wordt er in klasse A geschakeld, zonder terugkoppeling. Voor de eindtrappen wordt geopteerd voor mosfet transistors. De PATHOS versterkers hebben een uitgesproken “buizenklank” met bovendien de ruimtelijkheid van een klasse A versterker, maar met daarbij genoeg vermogen om elke luidspreker probleemloos aan te sturen.

Italiaanse producten onderscheiden zich meestal door hun design. Met PATHOS is het niet anders. De afwerking is zonder meer schitterend te noemen. Alle PATHOS componenten vallen op door hun verchroomde oppervlakken en toetsen nobel hout.

Het Auditorium Mimesis nodigt je uit voor een luistersessie op zaterdag 21 en zondag 22 januari.

Auditorium Mimesis
Binnenslag 38
9920 Lovendegem (BE)

Voor aanvangstijden en hoe er te geraken kun je kijken op de website.

EDITORS' CHOICE