Sonos, toonaangevend ontwikkelaar van draadloze-muzieksystemen voor in huis, introduceert Sonos System Software 3.6. Dit is een innovatieve update die meer bedieningsmogelijkheden en muziek toevoegt aan de draadloze HiFi-ervaring van Sonos. Alle Sonos-gebruikers updaten de software gratis met één druk op de knop.

De gratis Sonos Controller for Android is nu zowel geschikt voor Android-tablets als Android-smartphones, waardoor gebruikers hun Sonos-systeem via elk gewenst Android-apparaat kunnen bedienen. Met Sonos is alle muziek ter wereld draadloos in elke kamer in huis af te spelen. De bediening is nu draadloos mogelijk op het grote scherm van Android-tablets met softwareversie 2.2 of hoger, waaronder de HTC FlyerMotorola Xoom,Samsung Galaxy TabSony Tablet S en nog veel meer. Sonos Controller for Android biedt meer functies, bijvoorbeeld een alarm, beheer van de muziekbibliotheek en Twitter-ondersteuning voor Android-smartphones en Android-tablets. De controller is te downloaden in de Android Market

"/>
 

NIEUWSSonos

Sonos System 3.6 en Sonos Labs


Redactie HiFi.nl | 01 december 2011 | Sonos

Sonos, toonaangevend ontwikkelaar van draadloze-muzieksystemen voor in huis, introduceert Sonos System Software 3.6. Dit is een innovatieve update die meer bedieningsmogelijkheden en muziek toevoegt aan de draadloze HiFi-ervaring van Sonos. Alle Sonos-gebruikers updaten de software gratis met één druk op de knop.

De gratis Sonos Controller for Android is nu zowel geschikt voor Android-tablets als Android-smartphones, waardoor gebruikers hun Sonos-systeem via elk gewenst Android-apparaat kunnen bedienen. Met Sonos is alle muziek ter wereld draadloos in elke kamer in huis af te spelen. De bediening is nu draadloos mogelijk op het grote scherm van Android-tablets met softwareversie 2.2 of hoger, waaronder de HTC Flyer, Motorola Xoom,Samsung Galaxy Tab, Sony Tablet S en nog veel meer. Sonos Controller for Android biedt meer functies, bijvoorbeeld een alarm, beheer van de muziekbibliotheek en Twitter-ondersteuning voor Android-smartphones en Android-tablets. De controller is te downloaden in de Android Market. 

“Deze update onderstreept onze continue focus op innovatie, zodat Sonos-gebruikers altijd de meest ultieme muziekervaring beleven, waar dan ook in huis”, zegt John MacFarlane, oprichter en CEO van Sonos. “Bediengemak, ongelimiteerde muziek en continue innovatie zijn kenmerken voor een hoogwaardige muziekbeleving thuis.” 

Sonos introduceert met versie 3.6 ook Sonos Labs, een bètaomgeving waar gebruikers nieuwe muziekdiensten kunnen testen voordat ze officieel worden gelanceerd op Sonos-systemen. Sonos voegt regelmatig nieuwe diensten toe aan Sonos Labs. Ontwikkelaars van media- en muziekdiensten vinden meer informatie over het Sonos Labs-muziekpartnerschap op deze website

De integratie van Spotify op Sonos is verbeterd in Sonos 3.6. Spotify-fans hebben nu toegang tot hun Spotify Inbox en kunnen muziek afspelen van de nieuwe releases en toptracks van Spotify.

Andere functies van Sonos 3.6 zijn onder andere:

•              ondersteuning voor AAC+-codec;

•              nieuwe talen: Deens en Noors.

Meer informatie over Sonos 3.6-software is te vinden op deze website

En kijk ook eens op de Specials voor Sonos en voor Streaming

EDITORS' CHOICE