NIEUWSJamo

Win de Jamo P102


Redactie HiFi.nl | 26 februari 2012 | Jamo

HiFi.nl lanceert weer een prijsvraag. Ditmaal kun je het Jamo P102 Personal Audio System winnen. De P102 is een actief speaker systeem. De kleine, maar solide satelliet-speakers zorgen ervoor dat het geluid van de P102 een grootse indruk maakt. Daarnaast kun je de speakers aansluiten op de TV, CD-speler, telefoon of musicserver, dus connectiviteit is verzekerd.

= DEZE PRIJSVRAAG IS INMIDDELS VERLOPEN =

De solide satelliet-speakers (3" midrange en 3/4" tweeter) produceren een gedetailleerd, expressief, geraffineerd en gebalanceerd geluid. De satelliet-speakers worden beiden gevoed met 2 x 20W. De P102 wordt geleverd met een bijbehorende 6,5" subwoofer. Deze is voorzien van een potente versterking van maar liefst 60W. De subwoofer kan gemakkelijk uit het zicht worden geplaatst en zorgt voor een goede reproductie van het basgeluid. Je kunt de P102 op veel plaatsen neerzetten, want hij is voorzien van vier inputkanalen voor TV, CD, telefoon of musicserver. Deze bronnen kun je met de afstandsbediening bedienen. De P102 is ook voorzien van een optische input en een USB 5V charge aansluiting. Het standby-circuit schakelt zichzelf uit, nadat er tien minuten geen signaal is vernomen. Ook lekker kostenbesparend dus.


Normaliter kost de P102 499,95 euro, maar jij hebt de kans om hem gratis te bemachtigen. HiFi.nl geeft in samenwerking met importeur Havoned maar liefst drie sets weg; één witte variant en twee zwarte. Nog meer kans om te winnen dus! Het enige wat je hoeft te doen is de vraag op de prijsvraagpagina te beantwoorden.


= DEZE PRIJSVRAAG IS INMIDDELS VERLOPEN =

EDITORS' CHOICE