STS Digital en Pink Project

Redactie HiFi.nl | 09 februari 2012

Het stond al wat langer op de planning, maar nu gaat het er echt van komen: Fritz de With van STS Digital en Peter Chattelin, initiator en muzikant binnen de band Pink Project, gaan een CD opnemen die (ver) boven gemiddelde opnamekwaliteit zal liggen. Het wordt een CD waar audiofielen van zullen smullen..

De afgelopen anderhalf jaar heeft Pink Floyd tribute band Pink Project door het hele land getoerd met een show rond The Wall, en de voorbereidingen voor de nieuwe tour die 1 september aanstaande ook Ahoy aandoet, zijn in volle gang. Komende zaterdag 11 februari vind je Pink Project in theater De Flint in Amersfoort, een nagenoeg uitverkocht optreden - de band heeft echter voor deze gelegenheid nog zo`n vijftig stoelen gereserveerd voor lezers van Hifi.nl.

Vind je het leuk om getuige te zijn van een optreden/registratie van Pink Project en jezelf misschien later ook nog terug te horen op het aanstaande project met STS Digital? Kijk dan op www.pinkproject.nl en bestel een van die laatste kaartjes!


EDITORS' CHOICE