NIEUWSVogel`s

Vogel`s Wall-Serie


Redactie HiFi.nl | 09 februari 2012 | Vogel`s

Vogel’s introduceert een nieuwe range producten, genaamd Wall. Met deze nieuwe toevoeging op de reeds bestaande lijnen, beschikt het merk over een zeer volledig assortiment wandsteunen.

De lijn wandsteunen Wall is beschikbaar voor schermen vanaf 17” tot maar liefst 55”, en de modellen zijn onder te verdelen in drie verschillende functionaliteiten: Turn, Tilt en Flat. Met een Turn-wandsteun kan het scherm zowel kantelen als naar de gebruiker toe worden gedraaid voor een optimaal kijkgemak. Dankzij Tilt kan het scherm gekanteld worden. Onder Flat wordt verstaan dat het scherm als een schilderij strak aan de muur opgehangen kan worden.

De producten van WALL zijn overzichtelijk ingedeeld; kies voor een van de drie functionaliteiten en kies vervolgens de steun die geschikt is voor de desbetreffende schermmaat. Of nog gemakkelijker: vul alle informatie in op FlatscreenFitter.com.

Expanding Wall experiences
De nieuwe lijn wordt gepresenteerd in de nieuwe verpakkingen van Vogel’s met als thema `expanding experiences`. Hiermee wil het merk de nadruk leggen op de toegevoegde waarde van een wandsteun, waarmee de tv-ervaring nog rijker wordt. De oranje kleur staat voor kracht en actie, maar onderstreept tegelijkertijd de Nederlandse afkomst van Vogel’s. Op de verpakking wordt door middel van een QR-code ter plekke informatie beschikbaar gesteld over de ideale plek om de wandsteun op te hangen, montage en de voordelen van het product.

De Wall-serie is voor de functionaliteit Turn verkrijgbaar in twee kleuren, zwart en zilver, waarmee de gebruiker in staat is de kleur aan te passen op het scherm dat eraan moet komen te hangen. Tilt en Flat-modellen zijn beschikbaar in de kleur zwart.

Oog voor detail
Met WALL bewijst Vogel’s wederom een oog voor detail te hebben. Aan de ene kant is er gelet op gebruikersgemak, wat begint bij de bevestiging van de wandsteun aan de muur. Vogel’s levert er namelijk standaard de solide pluggen van Fischer bij. Ook is er door Vogel’s gelet op de afwerking van de wandsteunen. Er zijn kwalitatief hoogwaardige materialen gebruikt voor de vervaardiging van Wall-wandsteunen. Om het geheel af te maken kunnen eventuele loshangende kabels dankzij de kabelkolommen van Vogel’s netjes worden weggewerkt. Cable 4 is geschikt voor het wegwerken van 4 kabels, Cable 8 voor maximaal 8 kabels.

Vogel`s heeft ook een HiFi.nl Special Page

EDITORS' CHOICE