BeoLit 12 bij Poulissen

Zaterdag 10 maart kun je bij Bang & Olufsen Poulissen in Roermond terecht voor een exclusief event rond de BeoLit 12 van het Bang & Olufsen submerk B&O PLAY. Er is een DJ aanwezig om de BeoLit 12 met meerdere muziekstijlen aan je voor te stellen.

De BeoLit 12 wordt gekenmerkt door z’n geluidskwaliteit, flexibiliteit en een opvallend design. Het afgelopen jaar is er ware stortvloed geweest aan producten in het genre van iPod docks. Het ene na het andere merk kwam met een al dan niet opvallend uitgedost ‘dockingstation’. En dat allemaal om het gemak van de consument te dienen, natuurlijk. Die wil immers een makkelijk te hanteren en te mobiliseren audio-systeem. En dan is zo’n docking-systeem toch erg handig. 

Poulissen verandert haar Roermondse winkel van Bang & Olufsen voor deze gelegenheid in een B&O PLAY club, waar je vrijblijvend binnen kunt lopen voor een muzieksessie met de BeoLit 12. We hebben onlangs kans gezien zelf een aardige indruk van het in Las Vegas geïntroduceerde apparaat op te doen en zullen er zeker een artikel aan wijden, maar tijdens de B&O Playday van Poulissen kun je zelf eens naar het draagbare hifi-systeem luisteren. De speellijsten: 

  • Funk, Soul en 70s Party
  • Contemporary Pop en Party Music
  • Indie Rock/Pop
  • Electronica, Lounge en House

B&O Playday
Zaterdag 10 maart 14-17u 

Bang & Olufsen Poulissen
Jesuitenstraat 3
6041 ED  Roermond
Website 

Lees ook onze Hi-Visit bij Poulissen Audio Video Center, de flagship store van het familiebedrijf

EDITORS' CHOICE