NIEUWS

Bioscoop en VOD-abonnement van Pathé


Redactie HiFi.nl | 27 februari 2012

Goed nieuws voor alle filmliefhebbers. Pathé gaat de Platinum Card introduceren. Daarmee kun je onbeperkt naar de bioscoop en je kunt gebruik maken van video-on-demand-portal Pathé Thuis. Dat maakte Youry Harvey Bredewold, senior manager marketing & communications van Pathé, bekend tijdens de seminar Reality Check. Deze seminar werd georganiseerd door GfK en Entertainment Business. 

Het vod-portal van Pathé is vrij nieuw, het werd eind vorig jaar geïntroduceerd. Je kunt kiezen uit 400 films en er komen er per week 30 bij. Nog niet alle grote filmmaatschappijen doen mee; Fox, Universal en Paramount ontbreken nog. De Platinum Card is een combinatie van het video-on-demand-portal en onbeperkt gebruik van de bioscoop. De Platinum Card is een opvolger van Pathe Unlimited, dat zeven jaar geleden werd geïntroduceerd. Bezoeker kunnen daarmee voor 19,50 euro per maand onperkt naar de bioscoop.

 

Pathe Thuis is te gebruiken via de pc en apparaten van Samsung, LG en Sharp. Philips zal binnenkort worden toegevoegd aan dit lijstje. Films kunnen in principe eenmalig bekeken worden, maar Pathé biedt ook de mogelijkheid een film aan te schaffen. Cijfers over het gebruik van Pathe Thuis zijn nog niet naar buiten gebracht, de eerste cijfers zullen halverwege dit jaar worden gepubliceerd. Pathe zal bezoekers in de foyers in samenwerking met Philips laten zien wat video-on-demand is en hoe je het kunt gebruiken. 

Wanneer je de Platinum Card kan aanschaffen, is nog niet bekend. 

Bron: Entertainment Business

EDITORS' CHOICE