NIEUWSVogel`s

Vogelís THIN 345 nu in alpine wit


Redactie HiFi.nl | 28 februari 2012 | Vogel`s

Hoewel de meeste televisies nog zwart of zilverkleurig zijn, is er een toenemende verschuiving merkbaar naar neutraal gekleurde tv`s die passen in een modern wit interieur.

Vogel`s wandsteun THIN 345 voor LED-, LCD- en plasma-tv`s †in alpine wit vormt het perfecte neutrale accent in een eigentijdse omgeving. De hoogwaardige, glanzende afwerking is wit met zilver / champagne.

De THIN 345 alpine white is een special edition van een bekroonde serie. Vogelís THIN 345-wandsteun is een vol jaar lang het beste verkocht in Europa en heeft een aantal prestigieuze prijzen gewonnen. De THIN 345 ontving onder meer de Red Dot Design Award 2011 vanwege de ontwerpkwaliteit, de Plus X `beste product van het jaar 2011` en de iF Product Design Award 2012.

De THIN 345 alpine white is ontwikkeld op grond van consumentenonderzoek. Uit dit onderzoek bleek dat wit een belangrijke trend blijft in interieurontwerp. Het is in feite de meest gebruikte kleur in interieurs. Als consumenten kiezen voor witte en lichtgekleurde tv`s, willen ze ook accessoires in dezelfde stijl kunnen kiezen.†

Voor deze Vogel`s THIN 345-wandsteun is een speciale tint wit gekozen die past bij verschillende kleurpaletten en die harmonieert met een witte wand als de steun wordt gebruikt voor een witte of lichtgekleurde tv. De steun is ideaal voor bevestiging van een LED-, LCD- of plasma-tv in de woonkamer, in de slaapkamer of in uw home cinema. Het scherm kan 90 graden naar links en naar rechts draaien, en tot 20 graden naar voren kantelen. Deze special edition is beperkt verkrijgbaar in Europa.

EDITORS' CHOICE