prijsvraagpaginaop HiFi.nl een set van de Boston Soundware XS Digital Cinema 2.1 weg. We kregen vandaag van de winnaar een reactie met foto`s toegestuurd.

"/>
 

Winnaar Boston Soundware


Redactie HiFi.nl | 28 februari 2012 | Boston Acoustics

Afgelopen maand gaven we via de prijsvraagpagina op HiFi.nl in samenwerking met Boston Acoustics een set van de Boston Soundware XS Digital Cinema 2.1 weg. We kregen vandaag van de winnaar een reactie met foto`s toegestuurd.

De TV is in sneltreinvaart het centrum aan het worden voor audio- en filmbeleving, maar vaak is de audio van je televisie onder de maat. Met enkel twee ultra-compacte luidsprekers en een actieve subwoofer is de Soundware XS Digital Cinema 2.1 een vereenvoudigd alternatief op een traditionele AV-Receiver en 5.1 surround systeem. Via ons feilloze verlotingssysteem rolde onlangs de naam van Willem van Alphen als winnaar uit de bus van de prijsvraag die we aan het systeem wijdden. 

Maar liefst 1800 lezers deden mee aan de Boston actie, die we inmiddels alweer opgevolgd hebben met een nieuwe prijsvraag. Via deze weg willen we Willem graag nog eens van harte feliciteren, we wensen hem veel plezier met zijn nieuwe aanwinst!

- Redactie HiFi.nl.

EDITORS' CHOICE