NIEUWSSamsung

Wifimedia primeurs: Samsung Smart Media Hub en QNAP


Redactie HiFi.nl | 29 februari 2012 | Samsung

Opnieuw primeurs bij Wifimedia. Na de onlangs gepresenteerde Dynaudio Xeo waar we deze week een verslag met foto`s en een filmpje van zullen plaatsen, kun je er zaterdag 3 maart voor het eerst kennismaken met de Samsung Smart Media Hub. Een aantal dagen later kun je in Amsterdam en Eindhoven terecht voor een gratis seminar van QNAP over de nieuwe firmware van de QNAP TurboNAS series.

Het is de eerste keer dat deze introductie van Samsung in Nederland gepresenteerd wordt. De Samsung Smart Media Hub is naast een optical drive ook een wifi router, accespoint, backup medium, in bezit van een NAS functie en hij biedt je de gelegenheid films op de harddisk aangesloten op de Smart Hub direct te bekijken op een smartphone of tablet.

In onderstaande filmpje wordt de Smart Hub alvast digitaal voorgesteld, voor een fysieke kennismaking ben je zaterdag 3 maart van harte welkom bij Wifimedia in Arnhem. 

Wifimedia Arnhem
Vossenstraat 3
6811 JL Arnhem
Telefoon: 026 - 82 00 215
Email: sales@wifimedia.eu 
Website / Wifimedia Special Page

Op 6 en 7 maart houdt QNAP vervolgens -ook voor het eerst in Nederland- een gratis seminar over de nieuwe firmware 3.6 van de QNAP TurboNAS series. Deelnemers maken kans op een gratis NAS! De seminars worden georganiseerd in Amsterdam (6 maart) en Eindhoven (7 maart). Voor registratie kun je bij deze link terecht.

 

De nieuwe firmware omvat onder andere vernieuwingen in de multimedia hoek, zoals de Music en Photo Station en de app Qmobile. Daarnaast zijn de Cloudfuncties uitgebreid en is de Qpackage vernieuwd naar een AppStore oplossing. De QNAP netwerkopslagsystemen zijn vooral populair bij streaming audio- en videospelers, zoals Sonos, Squeezebox en de DLNA gebaseerde spelers. Voor registratie kun je bij deze link terecht.

EDITORS' CHOICE