NIEUWSRevel

Februari-nieuwsbrief Beter Beeld & Geluid


Redactie HiFi.nl | 20 februari 2012 | Revel

Het lijkt erop dat de echte winter weer achter ons ligt en we ons kunnen gaan voorbereiden op een heerlijk voorjaar. Zoals ieder jaar is er altijd veel nieuws te beleven in audio/video land in deze periode en bij Beter Beeld & Geluid is dat ook zeker het geval. Beter Beeld & Geluid heeft de laatste tijd kritisch gekeken naar het merkenaanbod en geschrapt wat niet meer van toepassing is. Lyngdorf en Electrocompaniet zijn eruit en Anthem, Revel en Mark Levinson komen erin! Veel veranderingen dus!

Ook betreft innovatie staan ze bij Beter Beeld & Geluid niet stil dit jaar. Ze zijn namelijk bezig de akoestiek van hun luisterruimtes te verbeteren. Overigens zijn ze voor deze aanpassingen een samenwerking aangegaan met Mutrox, een bedrijf dat zeer professioneel bezig is met akoestiek.Klik op afbeelding om de volledige nieuwsbrief te lezen

Beter Beeld & Geluid organiseert op vrijdag 2 maart een luisteravond rond het Engelse merk Harbeth. Onder het genot van een hapje en een drankje zullen alle modellen van Harbeth gepresenteerd worden.

Nooit eerder had je de mogelijkheid om de P3ESR, Compact 7ES-3, M30, Super HL5 en M40.1 na elkaar te beluisteren in de diverse demo-ruimtes die het pand van BB&G rijk is. Tijdens deze avond zal volledige uitleg worden gegeven door Jan Verlegh van art`s Excellence de importeur van het merk en zullen de speakers worden aangestuurd met uiteenlopende elektronica.

Beter Beeld & Geluid
1e Oosterstraat 2
1211 LB Hilversum
T: 035-6215346
F: 035-6319785
E: info@beterbeeldengeluid.nl
Website

Beter Beeld & Geluid heeft ook een Special Page op HiFi.nl

EDITORS' CHOICE