onze wekelijkse lezersnieuwsbrief, maar vonden ook de maart-editie van Poulissen Audio Video Center op onze digitale mat. We pikken er even wat wetenswaardigheden uit.

"/>
 

Poulissen nieuwsbrief


Redactie HiFi.nl | 03 maart 2012

We verstuurden gisterenavond onze wekelijkse lezersnieuwsbrief, maar vonden ook de maart-editie van Poulissen Audio Video Center op onze digitale mat. We pikken er even wat wetenswaardigheden uit.

Om met actuele zaken te beginnen, kun je er morgen - zondag 4 maart - van 13 tot 17u terecht voor koopzondag. Volgende week zaterdag vervolgens heeft de Bang & Olufsen-afdeling van Poulissen, een speciaal B&O-filiaal te vinden in de Jesuitenstraat, een Playday in het teken van de BeoLit 12.  

Poulissen verandert haar Roermondse winkel van Bang & Olufsen voor deze gelegenheid in een B&O PLAY club, waar je vrijblijvend binnen kunt lopen voor een muzieksessie met de BeoLit 12. We hebben onlangs kans gezien zelf een aardige indruk van het in Las Vegas geïntroduceerde apparaat op te doen en zullen er zeker een artikel aan wijden, maar tijdens de B&O Playday van Poulissen kun je zelf eens naar het draagbare hifi-systeem luisteren. De speellijsten: 

  • Funk, Soul en 70s Party
  • Contemporary Pop en Party Music
  • Indie Rock/Pop
  • Electronica, Lounge en House

Ook in de nieuwsbrief: producten uit het huidige assortiment uitgelicht. Van Spectral heeft Poulissen enkele nieuwe meubelen staan, de vijf AudioQuest USB-kabels die onlangs geïntroduceerd zijn, zijn per direct te bestellen, en onze Hifidelity van de C 390DD is er terug te vinden, omdat ook deze digitale versterker van NAD bij Poulissen opgesteld staat. Daarnaast wil de speciaalzaak graag drie aangeraden combinaties aan je voorstellen; je vindt ze hier

Tot slot heeft Poulissen Audio Video Center een lopende vacature in de nieuwsbrief opgenomen. Behalve topadviseurs in de winkel heeft Poulissen namelijk ook een eersteklas team van installateurs en technici. Zij komen bij de klant thuis om hun kostbare apparatuur, in overleg, de beste plek te bieden. Zonder ontsierende kabels en snoeren, maar wel met advies en tips. De verhouding met onze klanten reikt verder dan de verkoop. Om de technische dienst uit te breiden, zijn ze op zoek naar een full-time installateur/monteur. Interesse? Kijk dan hier.

Je vindt het volledige nieuwsoverzicht van Poulissen hier

EDITORS' CHOICE