NIEUWS

Nuon E-manager thermostaat


Redactie HiFi.nl | 08 maart 2012

Nuon introduceerde afgelopen week de E-manager thermostaat, voor een nog makkelijkere integratie van het begin 2012 gelanceerde E-manager systeem. E-manager stelt de consument in staat inzicht te krijgen in het energieverbruik, en maakt je verlichting en elektische apparaten op afstand bedienbaar. Dankzij de nieuwe thermostaat is Nuon E-manager het meest complete energiebesparingssyteem op de markt, met alle gemakken van een home-control systeem. 

Met de E-manager krijg je onder andere tips en adviezen over energiebesparing. Daarnaast kun je je verbruik bekijken en vergelijken met andere huishoudens in de buurt of in de rest van Nederland. Ook wordt dagelijks een voorspelling gemaakt van je verwachte maandelijkse en jaarlijkse verbruik zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

De E-manager kan zoals gezegd uitgebreid worden met de nieuwe Nuon E-manager thermostaat. Zo kun je met je smartphone, tablet of pc waar je ook bent de temperatuur in huis regelen. Handig als je ‘s ochtends een keer vergeten bent de thermostaat lager te zetten. Goed voor het milieu, en voor de portemonnee dus.

Nuon geeft tot en met half maart 25 procent korting op de E-manager. Je betaalt een introductieprijs van € 149,- in plaats van € 199,-. De E-manager geeft inzicht in je energieverbruik, en in combinatie met de E-manager thermostaat kun je op afstand je verwarming hoger of lager zetten.

Onderdeel van het Nuon E-manager basispakket is een maandelijks opzegbaar abonnement. Dit abonnement geeft toegang tot de persoonlijke E-manager pagina en de apps.

EDITORS' CHOICE