NIEUWSVogel`s

Vogelís introduceert de FlexMount


Redactie HiFi.nl | 06 maart 2012 | Vogel`s

Met veel plezier introduceert Vogelís de FlexMount. De FlexMount is de nieuwste flexibele uitbreiding van Vogelís RingO, het gepatenteerde, universele bevestigingssysteem voor tablets. Het meest universele bevestigingssysteem voor tablets ter wereld biedt nu nog meer stijl en flexibiliteit. Door deze flexibele steun is het mogelijk je tablet op nog meer unieke plaatsen bevestigen.

We schreven al eerder over een aantal aangekondigde introducties.†

Tablet optimaal bewegen
De RingO flexibele steun is de perfecte oplossing om je tablet aan de wand te bevestigen. Deze stijlvolle en volledig instelbare arm kan volledig draaien en kantelen, zodat je jouw tablet in de perfecte positie en hoek kunt plaatsen voor een optimaal beeld. Het is een geweldige keukenhulp als je een recept bij de hand wilt hebben tijdens het koken, maar de steun is ook perfect geschikt als tablethouder aan de rand van het bed. Bovendien is de flexibele steun ruimtebesparend ontworpen: ingeklapt komt de steun minder dan een inch (25,4 mm) van de wand.

Comfort
Met het universele bevestigingssysteem RingO van Vogelís kunnen de iPad en Galaxy op vrijwel elk oppervlak worden bevestigd, zodat gebruikers ontspannen en comfortabel kunnen gebruiken. Het fijne van RingO ligt in de eenvoud: je klikt de houder rechtstreeks op de iPad , waarna je de houder veilig op een van de groeiende reeks verkrijgbare RingO steunen klikt. Momenteel zijn de gepatenteerde wandsteun, de autosteun en nu ook de flexibele steun verkrijgbaar.

RingO FlexMount Ė simpel te installeren
Bevestiging van de flexibele steun aan de wand is simpelweg een kwestie van ťťn schroef achter een wandplaat vastdraaien. En om de houder te bevestigen aan een van de steunen knijp je gewoon de knoppen aan de zijkant in en plaatst je de tablet in een handomdraai op een andere steun. Wanneer je gebruik maakt van de Smart Cover van Apple, beschermt RingO ook de achterkant van de iPad, zodat deze in onberispelijke staat blijft.

ďIn een oogwenk kunt u uw iPad in de woonkamer aan de wand bevestigen en gebruiken als weerstation, in de slaapkamer als entertainmentsysteem, of in de keuken als virtueel kookboek," zegt Ruud Schaay, VP Sales bij Vogelís. "We vinden het geweldig om elke keer weer een nieuwe handige steun toe te voegen aan de nog steeds groeiende RingO familie."

Vogelís heeft ook een Special Page op hifi.nl

EDITORS' CHOICE