NIEUWS

Electronic Logistics verzorgt distributie Loewe-leveringen Nederland


Redactie HiFi.nl | 12 maart 2012

Electronic Logistics heeft laten weten de Nederlandse leveringen van Loewe vanuit het Duitse bevoorradingsmagazijn op zich te gaan nemen.

Tot voor kort werden producten van Loewe rechtstreeks vanuit het Duitse magazijn aan de Nederlandse retailers geleverd, maar de lokale distributie blijkt beter uitbesteed aan het in onze branche bekende Electronic Logistics. We spraken met Ria de Greef, commercieel directeur bij Electronic Logistics, die enthousiast was over het feit dat zij ook deze elektronicafabrikant weer in het pakket op hebben kunnen nemen. "Loewe heeft de distributie een tijd in eigen huis gehouden, door vanuit het eigen magazijn direct aan de retailers te leveren. Dat ging echter minder soepel dan gewenst, waardoor ze Electronic Logistics weer ingeschakeld hebben."

Het bedrijf te Zeewolde heeft jarenlange ervaring op het gebied van elektronicadistributie, met een netwerk door de gehele Benelux. Merken als Tivoli, Jamo, Rotel, B&W en Focal maken eveneens van hun diensten gebruik.

Electronic Logistics heeft een uitgebreide Ďmenukaartí op het gebied van distributie en opslag. Bekijk de website voor meer informatie.

EDITORS' CHOICE