Avantgarde showprimeur bij Audio-Life

Ben je fan van het bijzondere merk Avantgarde? Dan moet je op zaterdag 24 maart bij Audio-Life in Buren zijn. Zij presenteren voor het eerst in de Benelux de nieuwe Avantgarde XA versterkers. En er is meer. Er zal bij Audio-Life gespeeld worden met drie verschillende Avantgarde speakers, waaronder de Duo Omega Mezzo, zelden vertoond in de Benelux. Om het af te maken wordt er gedemonstreerd door de designers van Avantgarde zelf...

‘Rethinking the established’ was het motto voor de Avantgarde XA-series. De Avantgarde XA-series omvat een totaal nieuw concept analoge versterkers waarbij alle aandacht is uit gegaan naar het oplossen van fundamentele problemen (in conventionele versterking). Het is niet deze ambitie die de versterkers uniek maakt, maar de radicale aanpak die erbij gekozen is. Het resultaat zijn de XA-PRE Amplifier (met batterijvoeding) en XA-POWER Amplifier. Allebei exclusief te horen tijdens deze show, gedemonstreerd door de importeur én de designers van Avantgarde. Een introductie onder deskundige leiding dus!


Foto: Avantgarde XA-PRE Amplifier

Avantgarde speakers
Audio-Life heeft al lange tijd de Avantgarde Duo Omega speakers staan. Sinds kort zijn hier de Uno speakers aan toegevoegd en voor deze bijzondere gelegenheid zal bovendien worden gespeeld op de bijzondere Duo Omega Mezzo hoorns.


Foto: Avantgarde Duo Omega Mezzo tweeter

Opening luisterruimte nummer 5
Er is nóg een belangrijke reden om 24 maart vrij te houden in je agenda. De speakers zullen namelijk gedemonstreerd worden in het muziektheater van Audio-Life, een oude melkfabriek in Buren waarbij op deze dag luisterruimte nummer 5 officieel geopend zal worden. Zo kun je meteen gaan ontdekken hoe deze nieuwe luisterruimte van Audio-Life klinkt.

Iedereen die zin heeft in een gezellige muziekdag of toe is aan een nieuwe stap in z`n audioketen, is welkom op zaterdag 24 maart tussen 10.00 - 17.00 uur.


Foto: Avantgarde XA-PRE Amplifier binnenkant

Aanmelden
Omdat Audio-Life voor deze show veel geinteresseerden verwacht, is registratie gewenst. Je doet dat eenvoudig op audio-life.nl/show.

Klik op de afbeelding om je aan te melden

Show informatie
Datum: zaterdag 24 maart
Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Plaats: Hulsterstraat 26a, Buren
Kijk voor meer informatie op de website van Audio-Life

EDITORS' CHOICE