Sfeerverlichting met een hifi knipoog

Redactie HiFi.nl | 25 maart 2012

De redactie kreeg een tip binnen van RMR Soundsystems uit Soest. In hun assortiment hebben zij Gloho Ambient Lights opgenomen. Gloho Ambient Lights staat voor design sfeerverlichting met een knipoog naar hifi en het analoge tijdperk. Hifi for the eye, zullen we maar zeggen.

Bij RMR Soundsystems vind je de Gloho Strip en de Gloho Tune1. Strip is zeker een toepasselijk naam voor dit lichtobject. Met zijn uitgestrekte lengte van bijna twee meter kan de Strip (230 Volt, 76 Watt) horizontaal hangen of diagonaal worden geplaatst in een hoek. Wees niet bang voor het kermis effect. De Strip heeft een minimalistisch display ontwerp, een eenvoudige vorm en hij oogt slank. De Gloho Strip is gemaakt van geanodiseerd aluminium en weegt 12,4 kg.



De Gloho Tune1 is minder zwaar met een gewicht van 9,4 kg en is ontworpen als indirecte verlichting. Hij is voorzien van hout fineer, chroom en een suggestieve radioschaal met frequentie aanduiding. De Gloho Tune1 (230 Volt, 28 Watt) is leuk als lamp, maar ook als kunstobject zal hij niet misstaan.



Wil je meer weten over de Gloho Ambient Lights? De Gloho Ambient Lights zijn in de showroom van RMR Soundsystems te bezichtigen, te ervaren en te koop. De Gloho Strip is voor 1.349 euro te koop en voor de Gloho Tune1 betaal je 1.199 euro. Voor meer informatie kun je kijken op de website van RMR Soundsystems.

 


EDITORS' CHOICE