NIEUWSJBL

JBL OnBeat Air


Redactie HiFi.nl | 26 maart 2012 | JBL

We mogen binnenkort weer een nieuw docking station welkom heten op de redactie van HiFi.nl, die ons voor een productbesproking opgestuurd zal worden: De JBL OnBeat Air. De OnBeat Air is een luidsprekerdock voor iPad, iPhone en iPad met draadloze AirPlay mogelijkheden.

De OnBeat Air is de opvolger van de OnBeat Xtreme. Het verschil: De OnBeat Air is uitgerust met Airplay technologie, waarmee je draadloos je gehele iTunes 10.1-bibliotheek kunt streamen vanaf elke Mac of pc, iPod, iPhone of iPad. Zo kun je gemakkelijk elk nummer en elke playlist vanaf ieder compatibel apparaat binnen het bereik van je Wi-Fi netwerk streamen, met bediening via een IR-afstandsbediening.

De OnBeat Air is tevens een oplaadstation en heeft een draaibare steun zodat je je Apple-toestel in landscape-modus kunt kantelen en gemakkelijk foto`s en video`s kunt bekijken. Sluit het speakerdock annex laadstation via een (niet meegeleverde) composietkabel aan op een televisie om op het Apple-apparaat opgeslagen video`s op een groter beeldscherm af te spelen. Naast het afspelen van je favoriete muziek is het zelfs mogelijk draadloos te synchroniseren.

De JBL OnBeat Air is uitgerust met DualeJBL® Phoenixfull-range transducers met computer geoptimaliseerde DSP-equalizer. Deze geven de Air de power om een kamer te vullen met een dynamisch, realistisch 360-graden geluid. De OnBeat Air is verkrijgbaar voor €249,00,-. We gaan `m spoedig op de redactie aan de tand voelen! Meer lezen over hoe streamen nou eigenlijk werkt?

Harman heeft ook een Special Page

EDITORS' CHOICE