NIEUWSArcam

East West Audio show met Audiac


Redactie HiFi.nl | 30 maart 2012 | Fotografie | Arcam

East West Audioshop organiseert in samenwerking met onder andere Audiac op 31 maart en 1 april aanstaande een audioshow in het Umberto Hotel in Wijchen. Tijdens deze show is er volop aandacht voor de nieuwste producten van Arcam en T+A.

De mogelijkheden rondom streaming audio en digitaal naar analoog conversie staan dit weekend centraal. Zo zullen Arcam’s D33 SuperDac en de rDac gedemonstreerd worden, net als het ultieme portable iPod dockingstation – de Arcam rCube. Rob Hullekes van de firma Audiac zal er zijn om de apparatuur van T+A te demonstreren; onder andere de nieuwe Balanced Musicplayer in combinatie met de Active speakers van T+A.

Daarnaast zal nog een primeur klaar staan: De T+A Cala. Een schitterend vormgegeven versterker met ingebouwde tuner en Streaming Client. Met haar hoogglans zwarte Acryl front en top, omsloten met een gebogen aluminium bodemplaat is dit een van de meest bijzondere all-in-one muziekspelers van dit moment. Daarnaast is er natuurlijk veel meer fraais te zien en horen zoals de T+A K2Blu alles in één oplossing inclusief 3.1 versterker en Blu-ray speler, en de nieuwe volledig gebalanceerde modellen uit de T+A E-serie.

Ook centraal tijdens de show: luidsprekers van Blumenhofer, van de Fun10 tot aan de FS1 het vlaggen schip uit de Genuin serie. Als versterking zal onder anderen Octave worden ingezet, voor de Fun serie T+A en Block.

Een andere primeur: De Prestigio’s van Grandinote. Het betreft MONO Magnetosolid geïntegreerde versterkers. Een mondvol, maar iets zéér bijzonders, en voor velen ook zeker interessant. Calyx en Arcam zullen hierbij de boventoon voeren. De alternatieve bron zal bestaan uit een Acoustic Signature draaitafel. Deze tafel zal worden voorzien van een 12 inch Jelco toonarm, die het Acoustic Signature vdH Canary SE element begeleidt.

Als bekabeling is er voor deze show gekozen voor Live Cable, een garantie voor de perfecte fine-tuning. Tijdens deze show zal ook STS-Digital aanwezig zijn. Iedere bezoeker ontvangt bij binnenkomst een gratis cd van hen.

Ook heeft East West Audioshop tijdens deze show een speciale actie; iedere bestelling die tijdens deze show wordt gedaan, zal namelijk vrij zijn van BTW. Dat betekent een korting van 19 procent.

East West Audioshop heet iedereen van harte welkom tijdens de show dagen op zaterdag 31 maart en zondag 1 april. De showtijden zijn van 10.30 tot 16.30.

Vanwege de omvang van de show wordt voor de gelegenheid uitgeweken naar:

Hotel Umberto

Graafseweg 699

6603 CE Wijchen 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met East West Audioshop via: eastwestaudio@gmail.com

Importeur Audiac heeft ook een special page

EDITORS' CHOICE