NIEUWSSony

Sony lanceert Music Unlimited muziekdienst

Redactie HiFi.nl | 29 maart 2012 | Fotografie | Sony | Importeur: Sony Nederland

Sony zal 12 april de streaming muziekdienst Music Unlimited lanceren. Dat meldt Sony Nederland tegenover NU.nl eerder vandaag. Er zijn nog geen verdere details. Filmdienst Video Unlimited moet na de zomer volgen.

Music Unlimited wordt door Sony in de markt gezet om te concurreren met muziekdiensten als Spotify, en is in meerdere Europese landen al ongeveer een jaar beschikbaar. De geplande Nederlandse release werd eerder uitgesteld, maar staat nu voor 12 april in de agenda.

Sony streaming zal net als over de grens met abonnementen gaan werken om de muziekbibliotheek en de radiostreams beschikbaar te stellen. Deelnemende partijen in Music Unlimited zijn onder meer Warner, EMI, Universal en natuurlijk Sony Music Entertainment. Apps zijn reeds beschibaar voor iOS en Android, en op Sony apparatuur zoals TV`s uit de Bravia serie, Blu-rayspelers en de Playstation 3. Mobiele telefoons van het merk worden waarschijnlijk standaard uitgerust met Music Unlimited. Kijk voor meer info op deze website van Sony, of zie onderstaand filmpje voor de bestaande markten voor meer uitleg.

Kijk ook eens op onze Streaming Special


EDITORS' CHOICE