NIEUWSTeufel

Exclusieve Teufel actie op HiFi.nl

Teufel Nederland biedt de lezers van HiFi.nl drie exclusieve pakketten aan gedurende de hele maand april. Via onderstaande link kom je op een webpagina waar de geselecteerde aanbiedingen te vinden zijn. 

Deze pakketten zijn speciaal samengesteld voor onze lezers, en nog niet via de gewone kanalen van Europa`s nummer één webwinkel voor luidsprekersystemen te vinden. Daarnaast geldt er gedurende de gehele maand april een exclusieve korting van twintig procent. Klik hier om direct naar de actiepagina te gaan.

De drie bundels die Teufel via deze weg aanbiedt, zijn de volgende: het 2Raumfeld Speaker CL streaming systeem (van €1598 voor €1279,- euro), de Teufel Theater 500 wireless home cinema set (van €1603 voor €1279,- euro) en de Ultima 800 Connect luidsprekers (van €3149 voor €2499,- euro). 

Klik op de afbeelding om naar de actiepagina te gaan

2Raumfeld Speaker CL
De Raumfeld Speaker L is de eerste actieve high end vloerstaande luidspreker met complete streaming functionaliteit. Hij onderstreept in elk opzicht de audiofiele pretentie van Raumfeld by Teufel. De Raumfeld Speaker L is een actieve WLAN luidspreker en een high end speaker in één. Hij geeft streaming-inhoud van verschillende bronnen in adembenemende geluidskwaliteit weer. Zelfs niet gecomprimeerde geluidsformaten worden dankzij de vooruitstrevende Raumfeld by Teufel techniek perfect afgebeeld. 

Bijzonder aan deze set is ook de Raumfeld Connector, die je bestaande hifi-installatie met het internet verbindt en zo WLAN-streaming en internetmuziekdiensten beschikbaar maakt. Zo kun je je muziekverzameling of audiofiles van het web of van andere signaalbronnen (externe harde schijf, USB-stick) direct naar je installatie sturen.

Lees meer op de actiepagina

Theater 500 wireless
Teufel`s Theater 500, een maatje groter nog dan de 400 die we onlangs op de redactie ontvingen, is de perfecte set voor fans van muziek & film. Zo horen de T 500 vloerstaande luidsprekers tot de kopstukken van Teufel`s stereo luidsprekers, die voor een buitengewone beleving van het geluid moeten zorgen. Naast de twee vloerstaanders bestaat de set uit een center, twee T 110 D dipolen en de T 2000 SW subwoofer.

En dan hebben we het natuurlijk nog niet gehad over de toevoeging `wireless`; wanneer je de achterste luidsprekers van je home cinema-systeem niet aan je AV-receiver wilt aansluiten, is de RearStation 4 het draadloze alternatief. De RearStation 4 zendt draadloos het geluid van de achterste kanalen naar de ontvanger, waaraan de luidsprekers zijn aangesloten.

Lees meer op de actiepagina

Ultima 800 Connect
De meest in het oog springende veranderingen van de nieuwe Ultima 800`s ten opzichte van de eerdere uitvoering zijn van optische aard. De Ultima 8 MK 2 heeft weliswaar dezelfde afmetingen als zijn voorganger, de MK 2 presenteert zich met zijn puur wit pianolak design heel anders. Ook de voetstukken zijn gemoderniseerd, en de speakers komen met een bijzondere kabelset.

Het industriële design bij de oudere variant was een kritiekpunt bij klanten en pers, dus de nieuwe Ultima 800 speaker is uitgerust met vernieuwde voetstukken van echt metaal. Niet alleen functioneel, maar ook mooi! Lees hier meer over de Ultima 800 speakers. Of ga naar de actiepagina!

Kijk ook eens op de Teufel Special

MERK

EDITORS' CHOICE