NIEUWSLoewe

Loewe Connect ID bij Poulissen


Redactie HiFi.nl | 06 april 2012 | Fotografie | Loewe

De nieuwe lijn Connect ID toestellen van Loewe is nog niet geïntroduceerd in Houten afgelopen week, of je vindt ze al bij Poulissen Audio Video Center in Roermond. Vanaf zaterdag 7 april staan ze bij de speciaalzaak opgesteld, zodat je tussen het eieren verstoppen door alvast kennis kunt maken met de Individual Design Smart TV`s.

De nieuwe Loewe Connect ID staat als bijna geen andere Smart TV voor de combinatie van zinvolle innovaties en individueel design (ID), zo legt Loewe uit. De Connect ID kan helemaal worden vormgegeven naar eigen inzicht: de nieuwe serie is namelijk verkrijgbaar in twee technische varianten (met of zonder geïntegreerde hardeschijfrecorder DR+), drie verschillende beeldscherm-formaten (32, 40 en 46 inch), in twaalf verschillende kleurcombinaties en in dertig unieke opstellingsconcepten: opgeteld 2160 unieke Connect ID-televisies.

Lees ook ons verslagje van de persintroductie eerder deze week

Met zijn behuizingskleuren zwart, wit, zilver, beige, groen of, voor het EK, oranje en de lijst in zwart hoogglans of wit hoogglans past de Connect ID zowel in een klassiek elegante als in een moderne woonomgeving en kan hij worden aangepast aan de persoonlijke levensstijl. De drie beeldschermklassen bieden bovendiende volledige 3D-beleving. De geluidskwaliteit en een grenzeloos multimedia-aanbod met unieke apps moeten de Loewe Connect ID kenmerken. Je vindt ze vanaf zaterdag 7 april bij Poulissen.

Poulissen Audio Video Center

Schoenmakerstraat 19
6041 EX Roermond
T: 0475-335716
E: info@poulissen.nl
Website

EDITORS' CHOICE