Frisse oren luistersessie bij Chattelin


Redactie HiFi.nl | 15 april 2012 | Fotografie

Chattelin Audio Systems in Den Haag nodigt je uit voor een avondje inspiratie, creativiteit en verdieping. Samen met ‘muziekzendeling’ Brechtje Roos wil Peter Chattelin je op een andere manier naar muziek laten luisteren. Vandaar dat zij op vrijdagavond 20 april om 20.00 de luisteravond Frisse Oren organiseren.

Als je iets meer weet van muziek, kun je er als luisteraar nog meer van genieten: dat is de stelling van Brechtje Roos. Zij brengt met korte fragmenten muziek tot leven. Op een andere manier dan luisteraars gewend zijn. Via thema’s verbindt zij op inventieve wijze fragmenten uit de oude muziek, jazz en wereldmuziek. Werk van bijvoorbeeld Baba Sissoko, Robert De Visee, Eric Vloeimans en Arvo Pärt kan voorbij komen.


Foto: Brechtje Roos (Bron)

Met simpele tips luister je vervolgens anders naar je eigen muziek en gaan er werelden voor je open. De luistersessie Frisse Oren is een ontdekkingstocht in muziekland én een introductie op de authentieke werkwijze van creatief ondernemer, muziekzendeling en professioneel muzikant Brechtje Roos. De sfeer is los. Ontmoeten en ontdekken staan voorop. Géén toeters & bellen tijdens deze sessies en dat alles in twee uur. Thuis doe je het nog eens dunnetjes over met de luisterlijst in je hand.

Voorkennis van muziek is niet nodig. Mail Chattelin (info@chattelin) als je bij deze avond aanwezig wilt zijn.

Showinfo
Vrijdag 20 april. Verzamelen vanaf 19:30, om 20:00 is het showtime.Chattelin Audio Systems
Anna Paulownastraat 58
2518 BG Den Haag
T: +31 70 363 20 50
M: +31 6 230 605 14
E: info@chattelin.nl
Website

Bekijk ook de Chattelin Special Page op HiFi.nl.

 

EDITORS' CHOICE