B&W introduceert P3 hoofdtelefoon

Bowers & Wilkins heeft de nieuwe P3 hoofdtelefoon geļntroduceerd. De P3 heeft een opvouwbaar design met speciaal ontworpen oorkussens voor maximaal comfort. Vernieuwde drive units zorgen voor een gedetailleerd geluid.

Met de P3 breidt Bowers & Wilkins haar assortiment van hoogkwalitatieve hoofdtelefoons uit. Net zoals de P5 en C5 hoofdtelefoons maakt de P3 gebruik van de kennis en innovatie die Bowers & Wilkins  gedurende de afgelopen vijftig jaar heeft opgebouwd. Hierdoor belooft B&W kwaliteit en levensechte concert beleving. De muzikale kwaliteiten van de P3 zijn het resultaat van talloze uren testen en luisteren. Hij is ontworpen en ontwikkeld door dezelfde ingenieurs die verantwoordelijk zijn voor de Zeppelin Air en de 800 Diamond luidsprekers waarmee ook de Abbey Road Studio’s in Londen zijn uitgerust.

De lichte en compacte P3 is gemaakt van duurzaam rubber en geborsteld aluminium. Dit maakt de P3 een comfortabele maar toch uiterst robuuste hoofdtelefoon.  De headphone is opvouwbaar zodat je hem gemakkelijk in de beschermhoes mee kan nemen. Deze wordt meegeleverd met de P3. Daarnaast krijg je er ook nog twee kabels bij: de eerste is voorzien van afstandsbediening en microfoon voor gebruik met de iPhone of iPad. De tweede kabel is geschikt voor Android telefoons of andere mp3-spelers.

Oorkussens zijn altijd een vitaal element in het ontwerp van hoofdtelefoons. Bij de P3 zijn de oorkussens speciaal ontworpen voor een beter geluid en maximaal luistercomfort. Het gebruik van memory foam, dat zich vormt naar het oor, zorgt voor een prettige luisterervaring.

Vanaf juni is de P3 verkrijgbaar voor de consument. Hij is leverbaar in een zwarte of witte uitvoering en kost 199 euro. Kijk op de website van Bowers & Wilkins voor meer informatie. Kijk ook eens op de Special Page van B&W.

MERK

EDITORS' CHOICE