NIEUWS

LZE Bluetooth Sound System

Ook gadgets vinden hun weg naar de High End. Zo kwamen we de SR-serie Bluetooth Sound Systems tegen van LZE (Lanzheng Electronics Limited), debutant op de beurs in München. Een draadloos muzieksysteem met een batterij van 24 uur en een bereik van 30 meter. 

De SR is ontvanger en luidspreker in één en heeft, net als bijvoorbeeld de iTeufel Air, niet meer knoppen dan nodig. Aan/uit, volume hoger/lager en een mute-knop. De serie komt met meerdere modellen. De SR-300 is bijvoorbeeld een staand speakertje, terwijl de SR-700 en 900 eerder doen denken aan een soundbar. En dan zijn er nog de SR-200, 600 en 800, die vooral de kenmerken van een groot uitgevallen badkamerspeaker vertonen. 

De SR-900

De speakers werken met een Bluetooth verbinding naar bijvoorbeeld iPhone, iPad of laptop, en kunnen tot dertig meter van de bron vandaan geplaatst worden. De batterij gaat ongeveer 24 uur mee. Je vindt er hier meer over. Prijzen en verkrijgbaarheid in Nederland en België zijn niet bekend, doordat het Chinese merk in Europa vooralsnog alleen in Zweden te vinden is. Maar enthousiaste Sales Director Stacey hoopt ook ons continent voor zich te gaan winnen.. 

Linksonder de SR-600, met erboven de 800

EDITORS' CHOICE