NIEUWSPro Control

Viertron distributeur van Pro Control

Viertron is vanaf nu distributeur van Pro Control. Het merk Pro Control maakt producten voor op afstand bedienbare apparaten in en om huis.

Pro Control heeft verschillende hoogwaardige programmeerbare afstandbedieningen in haar assortiment. De afstandsbedieningoplossingen bieden een innovatieve manier om complete omgevingen op eenvoudige wijze te controleren en te bedienen. Door de eenvoud zijn de componenten van Pro Control zowel geschikt voor de installatiemarkt als voor de retail. Door de combinatie van afstandsbediening en gescheiden processorunit wordt het systeem aan de vereisten van de klant aangepast.

Alle modellen van Pro Control ondersteunen bediening via iPad, iPhone en iPod. Door middel van scripting op een centrale processor kan met één druk op de knop een compleet scenario aan gebeurtenissen automatisch gestuurd worden.

Pro Control is verkrijgbaar bij een aantal speciaalzaken. Kijk voor meer informatie over Pro Control op de website, en kijk ook eens op de Viertron Special Page

EDITORS' CHOICE