Bang & Olufsen introduceert iPad dock

Bang & Olufsen heeft een nieuwe luidsprekerdock voor de iPad uitgebracht: de BeoPlay A3. Het gaat om een compacte, maar prijzige speaker, die naast het versterken van je geluid ook de iPad rechtop zet.

De BeoPlay A3 ziet eruit als een soort frame voor rondom je iPad en zorgt ervoor dat-ie een beter en voller geluid produceert. De case bevat een batterij die de speaker vijf uur lang van stroom voorziet. Deze batterij kan de iPad zelf niet opladen: de stroom van de batterij wordt pas met de iPad gedeeld wanneer je het geheel op een stopcontact aansluit.

Hoe je de iPad met BeoPlay A3 positioneert maakt niet uit. De audioweergave wordt aangepast aan de positie waarin de iPad zich bevindt door middel van Adaptive Stereo Orientation techniek. De speaker maakt gebruik van een 2 inch subwoofer, en 1,25 cm tweeters in de hoeken.

De BeoPlay A3 is vanaf mei te koop. Hij zal in het begin alleen in het zwart verkrijgbaar zijn maar later dit jaar ook in het wit; beide versies kosten maar liefst €549,- euro. 

Het is de hele maand Beeldmaand op HiFi.nl! Je vindt de items dagelijks op de voorpagina, op onze Beeld Special, en via de tag Meimaand Beeldmaand.

EDITORS' CHOICE

 • Thuistesters gezocht!
  Philips PH805 hoofdtelefoon
  Thuistesters gezocht!
  lees meer »
 • Interview
  Grimm: historie & toekomst
  Interview
  lees meer »
 • Veel acties in december!
  Prijzenfestival 20 jaar HiFi.nl
  Veel acties in december!
  lees meer »