NIEUWSSonos

Sonos actie met de PLAY:5 en Bridge


Redactie HiFi.nl | 19 mei 2012 | Sonos

De Sonos Play:5 is de alles-in-één speler van Sonos, voorzien van maar liefst vijf speakers. Aangezien de Sonos Play:5 te bedienen is met iPhone, iPod touch, iPad of een sonos controller, kun je in elke ruimte van het huis luisteren naar jouw muziek. En voor wie de Sonos PLAY:5 zelf uit wil gaan proberen heeft Sonos een leuke actie, want t/m 22 mei ontvang je een gratis Sonos Bridge bij de aanschaf van een Sonos PLAY:5. Met de Bridge kun je de Sonos-componenten in het huis allemaal draadloos verbinden.

Wil je weten hoe de PLAY:5 werkt? Hier vind je een recensie van Music Emotion over de PLAY:5. In de PLAY:5 zijn vijf geavanceerde digitale versterkers geïntegreerd. Elk van die versterkers is gekoppeld aan één van de vijf luidsprekers, vandaar dat het systeem is omgedoopt tot de PLAY:5. Twee tweeters moeten zorgen voor een heldere respons in de hoge frequenties en de twee drivers nemen de middenfrequenties voor hun rekening. De driver voor de subwoofer levert een diepe, krachtige bas.

De Sonos Bridge kun je met een standaard ethernetkabel aansluiten op je router. Met één druk op de knop start je het SonosNet, een beveiligd, met AES gecodeerd peer-to peer draadloos netwerk dat alle andere Sonos-producten in staat stelt om draadloos muziek te regelen en af te spelen. De Bridge heeft een ethernetswitch met twee poorten, waarmee je een settopbox, digitale videorecorder, pc, gameconsole of NAS-station kan verbinden met het internet.Sonos heeft een leuke actie voor wie een draadloos muzieksysteem aan wil schaffen. Koop je een Sonos PLAY:5, dan krijg je daar een gratis Bridge bij. Kijk voor meer informatie op de website van Sonos. De actie is geldig t/m 22 mei 2012. Wil je het toch iets kleiner aanpakken? Sonos introduceerde vorig jaar de PLAY:3, die zij omschrijven als "de kleine, sexy, overal passende, blaas-het-dak-eraf alles-in-één Sonos-speler”. Je leest er hier meer over.

HiFi.nl heeft ook een Sonos Special Page.

EDITORS' CHOICE