NIEUWSVogel`s

Vogel’s flatscreenfitter

Flatscreenfitter? Huh? Het klikt misschien als een woord voor galgje, maar de Vogel’s flatscreenfitter is heel handig voor degenen die niet weten hoe zij hun flatscreen het beste kunnen bevestigen. Je wilt hem natuurlijk niet halverwege de film naar beneden zien kukelen… Leuk voor een slapstick misschien, maar niemand wordt blij van een in stukken gebroken tv. Met de Vogel’s flatscreenfitter vind je de juiste tv mount voor jouw flatscreen tv.

Hoe het werkt? Je gaat naar de website van Vogel’s. Je kiest het merk, de grote en het typenummer van jouw flatscreen. Eén druk op de knop en je krijgt een kant en klaar advies van Vogel’s. Scheelt weer een uur glazig voor je uit kijken in een elektronicawinkel. De Vogel’s flatscreenfitter heeft ruim 10.000 verschillende flatscreen-tv`s in de database opgenomen, dus er is een grote kans dat jouw tv er tussen zit.


Klik op de afbeelding om het zelf uit te proberen

Meer weten? Je kunt kijken op de website van Vogel’s en er is ook een Vogel’s Special Page op HiFi.nl. Daar vind je informatie over allerlei soorten mounts, waarmee je bijvoorbeeld ook je tv én dvd-speler kunt bevestigen.

MERK

EDITORS' CHOICE