NIEUWSVogel`s

Vogelís flatscreenfitter


Redactie HiFi.nl | 20 mei 2012 | Vogel`s

Flatscreenfitter? Huh? Het klikt misschien als een woord voor galgje, maar de Vogelís flatscreenfitter is heel handig voor degenen die niet weten hoe zij hun flatscreen het beste kunnen bevestigen. Je wilt hem natuurlijk niet halverwege de film naar beneden zien kukelenÖ Leuk voor een slapstick misschien, maar niemand wordt blij van een in stukken gebroken tv. Met de Vogelís flatscreenfitter vind je de juiste tv mount voor jouw flatscreen tv.

Hoe het werkt? Je gaat naar de website van Vogelís. Je kiest het merk, de grote en het typenummer van jouw flatscreen. Eťn druk op de knop en je krijgt een kant en klaar advies van Vogelís. Scheelt weer een uur glazig voor je uit kijken in een elektronicawinkel. De Vogelís flatscreenfitter heeft ruim 10.000 verschillende flatscreen-tv`s in de database opgenomen, dus er is een grote kans dat jouw tv er tussen zit.


Klik op de afbeelding om het zelf uit te proberen

Meer weten? Je kunt kijken op de website van Vogelís en er is ook een Vogelís Special Page op HiFi.nl. Daar vind je informatie over allerlei soorten mounts, waarmee je bijvoorbeeld ook je tv ťn dvd-speler kunt bevestigen.

EDITORS' CHOICE