HiFi.nl/X-fi kun je je alvast inlezen, want daar vind je al het nieuws over de aanwezige partijen. 

"/>
 

NIEUWS

X-fi High End Audio Show 2012

Aankomend weekend (zaterdag 29 en zondag 30 september) kunnen hifiliefhebbers hun hart op halen in het NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven. Daar vindt namelijk al weer de derde X-fi High End Audio Show plaats (back to the roots!).

Na de twee succesvolle edities in Utrecht is er besloten om de show te organiseren in Veldhoven, en wel in het riante Koningshof, waar tot en met 2009 de VAD Show jarenlang plaatsgevonden heeft. Entree voor de X-fi High End Audio Show zal zes euro bedragen. Op HiFi.nl/X-fi kun je je alvast inlezen, want daar vind je al het nieuws over de aanwezige partijen. 

Deelnemende partijen hebben diverse mooie plannen geopperd om er een spectaculaire derde editie van te maken. Zo is het idee opgevat om een ‘Holland-hoek’ met audio van eigen bodem te creëren, zal er live muziek spelen, worden er cd`s én apparatuur weggeven en zullen er toonaangevende sprekers zijn die het event extra kleur geven. 

Voor meer informatie kun je terecht bij info@x-fi-audioshow.nl, de X-fi audioshow website en HiFi.nl/X-fi voor updates. Je kunt je ook inschrijven voor de Audio-Life nieuwsbrief (ga naar Contact > Nieuwsbrief), zodat de organisatie je op de hoogte kunnen houden. Bovendien is de show ook op Facebook en Twitter (#xfishow) terug te vinden.

EDITORS' CHOICE