NIEUWSSonoro

Sonoro cuboDock met Bluetooth

Het Duitse bedrijf Sonoro Audio introduceert haar nieuwe cuboDock. Dit docking station werkt met Bluetooth en dat betekent dat het apparaat met iOS en met Android uit de voeten kan.

De cuboDock is voorzien van de nieuwste Bluetooth technologie, waardoor apparaten als laptops, mobiele telefoons en tablets draadloos muziek af kunnen spelen. Daarnaast is het docking station ook voorzien van de 30-pins connector van Apple. Hieraan kunnen alle iDevices worden gekoppeld. De apparaten worden automatisch opgeladen en kunnen bediend worden met bijgeleverde afstandsbediening.

De cuboDock maakt gebruik van een 2-weg, 4-driver luidsprekersysteem met DSP (Digital Sound Processor). DSP stelt de balans zo in, dat de muziek ook op hoog volume helder blijft. Aan de achterkant van de cuboDock is nog een extra bass-unit terug te vinden. 

 

De behuizing van het docking station is handgemaakt van hout en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De cuboDock gaat in Groot-Brittanië £199 kosten. Wat de prijs in Nederland wordt, is nog niet bekend, maar vrij verrekend komt de prijs rond €245,95 te liggen.

Kijk ook eens op onze Streaming Special

MERK

EDITORS' CHOICE