NIEUWSLinn

Linn Records bij Beter Beeld & Geluid

Beter Beeld & Geluid houdt op vrijdag 8 en zaterdag 9 juni een muzikaal evenement rondom Linn Records. Als gastheer is Philip Hobbs van Linn Records uitgenodigd. Hij zal alles vertellen over het opnameproces en de voordelen van Studio Master downloads.

Philip Hobbs startte 27 jaar geleden bij Linn Records en is sindsdien een van de hoofdtechnici. Als `de man met de gouden oren` reist hij de hele wereld rond en is hij naast producer ook audio consultant en akoesticus. Een flink aantal Linn speakers zijn door hem ontworpen. Linn Records werd in 2010 onderscheiden met de prestigieuze award, namelijk de Gramophone ‘Label of the Year’ Award. Een unicum voor een relatief klein label als Linn Records. Uiteraard is er gelegenheid om vragen te stellen over de muziek van Linn en het tot stand komen van de opnames.

Daarnaast kun je op 8 en 9 juni aan de hand van demonstraties op een Linn systeem bestaande uit Klimax DS, Klimax Kontrol en Klimax 350A, ervaren hoe de opnames van Linn Records klinken.

Beter Beeld & Geluid heet iedereen van harte welkom op 8 juni vanaf 19.00 uur en op 9 juni vanaf 13.00 uur. Aanmelden kan via email of telefonisch.

Bekijk hieronder de uitnodiging van Beter Beeld & Geluid. 


Beter Beeld & Geluid

1e Oosterstraat 2
1211 LB Hilversum

T: 06 450 66 928
E: info@beterbeeldengeluid.nl
Website

Kijk ook eens op de Special Page van Beter Beeld & Geluid

EDITORS' CHOICE