NIEUWSSonos

Sonos SUB primeur bij RAF/Hi-Fi Klubben

Sonos kondigde vandaag de Sonos SUB aan, een nieuwe luidspreker die alleen werkt met versterkte SONOS apparatuur. Aanstaande donderdagavond (24 mei) is deze SUB bij RAF/Hi-Fi Klubben te bekijken, bewonderen en beluisteren.

"Adembenemend diep geluid. Oogstrelend design. Eenvoudig te installeren." Dat zijn de woorden die Sonos gebruikt om de nieuwe SUB te introduceren. Verkrijgbaar vanaf 19 juni, maar op 24 mei kun je tussen 19 en 21u bij RAF terecht voor speciale demonstraties. De SUB wordt dan voor het eerst in Nederland aan het publiek getoond.

“Net als al onze andere producten heeft Sonos de nieuwe SUB tot in het kleinste detail zelf ontworpen”, zegt John MacFarlane, CEO van Sonos, Inc. “De SUB heeft alle kenmerken van een Sonos-product: helder, diep en volledig digitaal geluid, een verbluffend eenvoudige installatie en zo’n fantastisch mooi design, dat je wilt dat hij gezien wordt in je huis.” Lees hier meer over de Sonos SUB.

RAF presents Sonos SUB

24 mei 2012 van 19-21 uur

RAF Amsterdam 
Rijnstraat 160-168

1079 HR Amsterdam

T: 020 – 5411300
E: info@raf.nl

Website / Special Page

Prijzen en beschikbaarheid
De SUB is vanaf 19 juni 2012 verkrijgbaar in een hoogglans uitvoering van zwarte pianolak voor €699,-. Een matzwarte uitvoering van de SUB is beschikbaar vanaf oktober 2012 voor €599,-.

Kijk ook eens op de Sonos Special

EDITORS' CHOICE