NIEUWS

Open Magazijn Dagen bij Audiac

Audiac houdt op vrijdag 1 en zaterdag 2 juni aanstaande haar Open Magazijn Dagen. Tijdens deze dagen worden demoproducten en uitgefaseerde producten met korting verkocht.

Al jaren geeft Audiac demonstraties met audio- en videoproducten op audioshows en woonbeurzen of stelt deze ter beschikking aan dealers voor dealer events of klantdemonstraties. Als gevolg daarvan heeft Audiac een groot aantal demoproducten in haar portfolio die zij met plezier af en toe aanbieden aan muziekliefhebbers die op zoek zijn naar een goed muzieksysteem dat, omdat het gebruikt is maar nog steeds uitstekend werkt, tegen een lagere prijs kan worden gekocht.

Daarnaast heeft Audiac nog een beperkt aantal producten op voorraad die inmiddels vervangen zijn door een opvolger. Deze uitgefaseerde producten bieden echter nog steeds een unieke muziek- of filmbeleving.

Voor beide categorieën zal Audiac op 1 en 2 juni haar deuren openen tijdens de Open Magazijn Dagen. Het aanbod bestaat onder andere uit ex-demo of niet meer geproduceerde kleuren van Tivoli Audio, ex-demo Geneva hifi systemen, een groot aantal Arcam audiocomponenten en AV receivers, Revel en Thiel luidsprekers maar ook een Wadia 302 CD speler, een Mark Levinson No 51 en een set Wilson Watt Puppy 8. Een aantal aangeboden producten behoort zelfs tot een exotische categorie zoals een Sonic Frontiers Power 1 of  Anthem Integrated 1. Op alle producten zit 3 tot 6 maanden garantie, afhankelijk van de leeftijd en staat van het product.

Audiac heet iedereen van harte welkom op vrijdag 1 juni van 10.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag 2 juni van 10.00 tot 17.00 uur.

Audiac
Newtonbaan 14

3439 NK Nieuwegein

T: 030 6049000
E: info@audiac.nl
Website

Kijk ook eens op de Special Page van Audiac 

EDITORS' CHOICE