NIEUWSSony

Sony Music Unlimited op iPhone en iPod

De streamingdienst Sony Music Unlimited is vanaf nu beschikbaar via een app voor iPhone en iPod Touch. De muziekdienst was al toegankelijk via pc en laptop, voor Android tablets en andere Sony apparaten.

Via een special app hebben gebruikers nu toegang tot de muziekdienst en een digitale muziekcollectie van meer dan 15 miljoen nummers. Een basisabonnement kost 3,99 per maand, een premium abonnement 9,99 per maand. Met de nieuwe app, die gratis te downloaden is uit de Apple App store, kunnen iPhone en iPod gebruikers luisteren naar hun favoriete muziek en persoonlijke afspeellijsten maken.

De Music Unlimited-service past zich aan aan de muziekvoorkeuren van de gebruikers en werkt de muziekcollectie voortdurend bij om een lijst met liedjes te bieden die tegemoetkomt aan de wensen en voorkeuren van de gebruikers. Via één account kunnen gebruikers inloggen en gebruik maken van de service vanaf uiteenlopende gekoppelde apparaten.

Het premium abonnement is bedoeld voor muziekliefhebbers die het volledige beheer willen over de hele Music Unlimited-bibliotheek, waaronder eersteklas muziekkanalen en on-demand toegang tot miljoenen nummers. Zowel premium- als basisabonnees kunnen genieten van reclamevrije radiozenders en de mogelijkheid eigen muziek aan de cloud toe te voegen met de Music Sync-functie, die nummers en afspeellijsten van een pc naar een persoonlijke cloudbibliotheek overdraagt en die toegang verschaft vanaf alle compatibele apparaten.

Voor meer informatie over Sony Music Unlimited kun je kijken op de website.

EDITORS' CHOICE