Elektrostaten Dag bij Solosound

Solosound te Bussum houdt vandaag, 3 juni, de Nederlandse Elektrostaten Dag. De Nederlandse Elektrostaten Club is aanwezig, een club voor en door elektrostatenbouwers en liefhebbers. Maar iedereen is welkom op deze dag.

Er zullen diverse merken en soorten elektrostaten te zien en te horen zijn en er zijn ook technici die bijna alle vragen over elektrostaten en audio kunnen beantwoorden. Er worden ook diverse lezingen gehouden. Alle momenteel leverbare Solostatic ESL’s staan luister klaar en de meeste combinaties zullen worden aangestuurd door Lyngdorf apparatuur met RoomPerfect akoestische ruimtecorrectie. Er wordt gedemonstreerd met Audiostatic DCL, aangestuurd door Lyngdorf.

Aan het eind van de dag gaat er een live blues country band spelen, de PA installatie voor de band wordt dan akoestisch gecorrigeerd door middel van de Lyngdorf RP1 RoomPerfect processor. Je kunt er in een eerder artikel van ons al over lezen. Er staat nog veel meer op de planning, dus wil je uitgebreid lezen wie en wat er nog meer op het programma staat, kijk dan op de website.

Solosound
De Nieuwe Vaart 30
1401 GR Bussum.

T: +31 6531 72020
E: mark@solostatic.com
Website  

EDITORS' CHOICE