NIEUWSLoewe

Loewe Connect ID dagen bij Poulissen

Van 31 mei tot en met 3 juni, donderdag tot en met zondag wegens koopzondag, vinden de Loewe Connect ID-dagen plaats bij Poulissen. Zo kun je ontdekken welke nieuwe Loewe Connect ID bij je past.

De Loewe Connect ID is één televisie die te krijgen is in twaalf kleuruitvoeringen. De Smart-TV kan naar eigen inzicht worden vormgegeven, passend bij de persoonlijkheid van de bezitter. Er zijn twee technische varianten verkrijgbaar van het toestel: met of zonder geïntegreerde harde schrijf recorder DR+. De Loewe Connect ID bestaat in 32, 40 en 46 inch.

Loewe gebruikt voor alle formaten een LCD-beeldscherm met 200Hz-technologie voor het beste beeld. De drie beeldschermklassen bieden in combinatie met Active Glasses 3D-beleving. Daar komt nog een multimedia- aanbod met unieke apps bij. Over de introductie schreven we eerder uitgebreid in dit artikel.

Loewe heeft ook een leuk aanbod. Bij aankoop van een Loewe Connect ID tot en met 30 juni 2012 ontvang je een voucher voor een gratis kleurwissel t.w.v. 150 euro tot 230 euro. Dit betekent dat je de behuizingskleur van het speakergedeelte en de achterwand van de Loewe Connect ID binnen de 2 jaar gratis kunt omruilen in een andere kleur. Kijk op de website van Loewe voor alle deelnemende dealers.

De Loewe Connect ID-dagen duren officieel t/m 2 juni, maar het is 3 juni koopzondag bij Poulissen. Poulissen heet je van harte welkom om van 31 mei t/m 3 juni bij hen te gaan kijken naar de nieuwe Connect ID.

Poulissen Loewe Gallery
Schoenmakersstraat 11
6041 EX Roermond

T: 0475-335716
E: info@poulissen.nl
Website

Poulissen heeft ook een Special Page

Het is de hele maand Beeldmaand bij HiFi.nl, kijk op onze Beeld Special voor al het nieuws.

EDITORS' CHOICE