NIEUWSAudioQuest

AudioQuest dealer Award uitgereikt

Ieder jaar beloont AudioQuest een aantal van haar dealers met een welverdiende Award. Ook dit jaar vielen er weer dealers in de prijzen die een positieve bijdrage hebben geleverd aan de groei van het merk. Daarbij werd niet alleen gelet op omzet, maar speelden ook meer ongrijpbare criteria als affiniteit met het merk, inzet en enthousiasme een grote rol. De firma Overgaauw uit Leiden ging dit jaar aan de haal met de hoofdprijs: The Dealer of the Year Award 2011.

“Hi-Fi Video centrum Overgaauw heeft een duidelijke keus gemaakt voor AudioQuest. Bij Overgaauw vindt de consument nagenoeg het gehele AudioQuest assortiment, van de uiterst betaalbare Pearl HDMI tot echte high-end modellen uit de WEL Signature series. Ze hebben daarmee de afgelopen jaren een gestaag groeiende kabelomzet weten te realiseren,” zegt Richard Brans van AudioQuest, “Maar ook hun uitstekende service en persoonlijk enthousiasme voor AudioQuest kabels maakt dat Overgaauw de terechte winnaar is geworden van de Dealer of the Year Award 2011.”


Johan Luijkx van Overgaauw uit Leiden krijgt de AudioQuest Award uitgereikt door Jules Withagen. (vrnl)

De Universiteitsstad was dit jaar sowieso goed vertegenwoordigd, ook The HiFi Studio Number One uit Leiden viel met een ‘Outstanding Performance Award’ in de prijzen. Andere winkels die een Outstanding Performance Award in de wacht wisten te slepen waren Snijders Hifi in Rotterdam, Multifoon Hifi in Rotterdam en Expert Koppenol in Naaldwijk.

AudioQuest heeft een Special Page op HiFi.nl waar je van alles kunt lezen over dit bijzondere kabelmerk.

MERK

EDITORS' CHOICE